Mini ciastka krabowe z Herbed Aioli

Mini ciastka krabowe z Herbed Aioli
Mini ciastka krabowe z Herbed Aioli jest pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, Ciasta krabowe z Aïoli, oraz Ciasta krabowe z sosem aioli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować aioli, połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Aby przygotować ciastka krabowe, połącz paprykę i kolejne 7 składników (przez czarny pieprz) w dużej misce; dobrze wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać panko i mięso krabowe; wrzucić delikatnie. Podzielić mieszaninę kraba na 12 równych porcji, kształtując każdy w 1-cal grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać paszteciki; gotować 2 protokół. Ostrożnie obróć paszteciki.
7
Umieść patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 350 przez 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn