Mini Churros

Mini Churros
Przepis Mini Churros może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 70 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 0g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, ciepły sos czekoladowy, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Cynamonowe Mini Churros, Mini Churros z gorącą czekoladą Dulce de Leche, oraz Mini Churros z pieczonych jabłek ze słonym karmelem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogrzać 1 3/4 cala oleju do 204° w szerokim 3 1/2-do 4-quart ciężki garnek na dużym ogniu (olej będzie dopiero zaczyna palić). Wrzucić skórkę (olej będzie energicznie bąbelkować) i smażyć, aż zbrązowieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Usuń szczypcami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1
Linia 2 tace z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
2
Doprowadzić wodę z solą do wrzenia w ciężkim średnim rondlu, przykrytym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać 2 łyżeczki oliwy z oliwek i zdjąć z ognia. Natychmiast dodaj mąkę i energicznie mieszaj drewnianą łyżką do połączenia (mieszanina będzie sztywna i niezbyt gładka). Napełnij churro-maker gorącym ciastem i owinąć ręcznik kuchenny wokół pojemnika do churro-maker.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Przekręć uchwyt śruby churro-maker, aż ciasto wyłoni się z otworu Gwiazdy. Trzymając otwór około 2 cali nad tacą, przekręć uchwyt, aby wycisnąć długie linie ciasta na pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Cięcie linii na 3-calowe kawałki za pomocą nożyc kuchennych. Powtórz z pozostałym ciastem, w tym z resztkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1
Smaż churros, 10 do 12 na raz, obracając od czasu do czasu, aż złoty, ale nadal lekko wilgotne w środku, 3 do 4 minut na partię.
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powrót oleju do 204° między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Ciepłe churros zawijamy w cukrze i w razie potrzeby podajemy z ciepłym sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
CukierCukier
RolkaRolka
1
* Churros można smażyć, ale nie smażyć, 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć folią lub 1 tydzień wcześniej i zamrozić (najpierw na blasze do pieczenia, a następnie przechowywać w zamykanych workach); rozmrozić 30 minut przed smażeniem.* Aby zrobić sos czekoladowy, doprowadzić 1/2 szklanki ciężkiej śmietany do wrzenia i zdjąć z ognia, a następnie wymieszać 3 1/2 uncji drobno posiekanej słodko-gorzkiej czekolady, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn