Mini burgery z indyka z gorgonzolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Mini burgerów z indyka z Gorgonzolanem. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 90 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka majonezu, pieprzu, zmielonej piersi indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hamburgery z indyka z kremowym Gorgonzolanem i chili czosnek Slaw, Mini Burgery Z Indyka, oraz Mini Black Bean Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Dodać ser, mieszając widelcem, aż się połączy. Podzielić mieszaninę indyka na 12 równych porcji, kształtując każdy w 1/4-cala grubości patty.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać 4 paszteciki; gotować 2 protokół. Ostrożnie turn paszteciki nad; gotować 2 protokół lub aż gotowe.
Umieścić paszteciki na dużej blasze do pieczenia w jednej warstwie. Powtórz procedurę z pozostałymi pasztecikami. Chłodne paszteciki do temperatury pokojowej. Przykryć folią; zamrozić do twardości.
Umieść w jednej warstwie w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym; zamrozić do 3 miesięcy.
Odwilż paszteciki na noc w lodówce.
Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Placki umieścić na blasze do pieczenia w jednej warstwie; przykryć folią.
Piec 10 minut lub do całkowitego ogrzania. Trzymaj ciepło.
Połączyć majonez, ogórek i 1/8 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Przetnij rolki na pół poziomo.
Rozłóż około 1 łyżeczki mieszanki majonezu na dolnej połowie każdej rolki; na wierzchu każda z 1 Patty indyka i 1 kawałek sałaty. Przykryć wierzchołkami rolek.