Mini burgery z indyka z gorgonzolą

Mini burgery z indyka z gorgonzolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Mini burgerów z indyka z Gorgonzolanem. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 90 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka majonezu, pieprzu, zmielonej piersi indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hamburgery z indyka z kremowym Gorgonzolanem i chili czosnek Slaw, Mini Burgery Z Indyka, oraz Mini Black Bean Hamburgery Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać ser, mieszając widelcem, aż się połączy. Podzielić mieszaninę indyka na 12 równych porcji, kształtując każdy w 1/4-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 4 paszteciki; gotować 2 protokół. Ostrożnie turn paszteciki nad; gotować 2 protokół lub aż gotowe.
5
Umieścić paszteciki na dużej blasze do pieczenia w jednej warstwie. Powtórz procedurę z pozostałymi pasztecikami. Chłodne paszteciki do temperatury pokojowej. Przykryć folią; zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Umieść w jednej warstwie w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym; zamrozić do 3 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Odwilż paszteciki na noc w lodówce.
8
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Placki umieścić na blasze do pieczenia w jednej warstwie; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec 10 minut lub do całkowitego ogrzania. Trzymaj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Połączyć majonez, ogórek i 1/8 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PieprzPieprz
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Przetnij rolki na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
14
Rozłóż około 1 łyżeczki mieszanki majonezu na dolnej połowie każdej rolki; na wierzchu każda z 1 Patty indyka i 1 kawałek sałaty. Przykryć wierzchołkami rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SałataSałata
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn