Mini bochenki cytrynowo-żurawinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini Bochenki Cytrynowo - Żurawinowe, Niskotłuszczowe Glazurowane Żurawinowe Mini Bochenki, oraz Chleb Niskotłuszczowy Mini Cranberry Nut dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić sok z cytryny i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Jajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; dodać do śmietany na przemian z mlekiem. Złóż żurawinę i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
żurawina
Orzechy Włoskie
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
4
Wlać do czterech nasmarowanych 5-3 / 4-in. x 3-po. x 2-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Do glazury, ubić cukier i sok z cytryny, aż cukier się rozpuści. Natychmiast łyżką na chleb. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.