Minestrone rybne z sosem ziołowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 45g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.88 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście oregano, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Hamburgery rybne w sosie ziołowym, Pieczona ryba w lekkim sosie ziołowym, oraz Smażona Ryba Z Marokańskim Sosem Ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla ryb Minestrone: rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Minestron
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj pory, marchew, cukinia, i zielona fasola. Mieszać do połączenia i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać fasolę i bulion z kurczaka. Gotować, aż bulion jest gotowanie i fasola są rozgrzane przez, o 5 protokół. Filety rybne przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy do gotującej się zupy. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba jest gotowane, około 7 minut w zależności od grubości ryby. Zupę doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Do sosu ziołowego: podczas gdy ryba gotuje, połącz pietruszkę, oregano, czosnek i ocet winny z czerwonego wina w robocie kuchennym. Pulsuj maszynę, aż zioła staną się prawie pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodaj oliwę z oliwek w stałym strumieniu podczas pracy maszyny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
6
Aby służyć, kadzi zupę do miski i góry każdej porcji z łyżką sosu ziołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.