Minestron Szpinakowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj szpinaku Minestrone. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, pomidory w puszkach, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 91%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy obejmują Obfita wołowina, makaron i szpinak Minestrone, Posiłki studenckie-tydzień Easy Minestrone i szpinak Quesadillas, oraz Bulion warzywny i Minestrone - Le bouillon de légumes et la minestrone.
Instrukcje
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
Dodaj bulion, fasolę, pomidory, marchew, makaron i oregano. Gotować, aż warzywa i makaron będą miękkie, około 20 minut.
Wymieszać ze szpinakiem; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5-10 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze typy na włoski. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z nich jest Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione]()
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Bardzo intensywny i złożony, z delikatnymi owocowymi nutami czarnej wiśni i wiśni, wraz z intensywnymi i przyjemnymi pikantnymi zapachami, szczególnie tytoniu, kakao i czarnego pieprzu zmieszanymi z przyjemnymi nutami balsamicznymi i mineralnymi.