Mila-Wysokie Ciasto Czekoladowe

Mila-Wysokie Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Mile-High ciasto czekoladowe spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 845 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mila-High White Chocolate Koliber Cake, Ciasto czekoladowe z kremem waniliowym, oraz Mile High Cheesecake Layered Chocolate Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Ciasto z masłem Patelnie, następnie dno każdej linii z okrągłym pergaminem i pergaminem maślanym. Patelnie z mąki, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Czekoladę roztopić z masłem, następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
3
Przesiać razem mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Beat jajka, cukry, i wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i gruby, 3 do 5 protokół. Przy niskiej prędkości, wymieszać w roztopionej czekoladzie, aż włączone, a następnie dodać mieszaninę mąki w 3 partiach na przemian z kwaśną śmietaną, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki i mieszając, aż każdy dodatek jest po prostu włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Rozprowadź ciasto równomiernie w patelniach i patelniach kilka razy na blacie, aby wyeliminować pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
6
Piec, aż ciasta odciągną się od boków patelni i drewniany kilof włożony w środek każdego wychodzi czysty, 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Schłodzić w patelniach na stojaku 10 minut, a następnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni. Odwróć na stojaki i wyrzuć pergamin, a następnie całkowicie ostudź, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
Wymieszać cukier, mąkę, kakao w proszku i szczyptę soli w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, następnie dodać mleko i gotować, stale ubijając, aż mieszanina zagotuje się i jest gładka i gęsta, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie i wanilii, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przełożyć do miski w celu ostygnięcia do temperatury pokojowej, pokrywając powierzchnię papierem do pieczenia, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ubij masło mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe, a następnie dodaj schłodzoną mieszaninę czekolady trochę na raz, ubijając, aż lukier będzie puszysty i nadaje się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Każde ciasto pokroić poziomo na 2 warstwy długim ząbkowanym nożem. Umieść 1 warstwę na stojaku na ciasto lub dużym talerzu i rozprowadź na wierzchu lukier 1 1/4 szklanki. Powtórz z 2 kolejnymi warstwami, następnie dodaj pozostałą warstwę i rozprowadź wierzch i bok ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
1
* Warstwy ciasta mogą być wykonane 2 dni wcześniej (ale nie podzielone poziomo) i przechowywane, owinięte szczelnie, w temperaturze pokojowej.* Lukier można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej (około 1 godziny) i ubić do puszystości przed użyciem.* Ciasto można oszronić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn