Mila-High White Chocolate Koliber Cake
Mile wysokiej białej czekolady Koliber ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, zmielony cynamon, ananas w soku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mila-Wysokie Ciasto Czekoladowe, Ciasto czekoladowe z kremem waniliowym, oraz Mile High Cheesecake Layered Chocolate Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując sok do innego użycia. Wycisnąć ananasa dobrze przy użyciu kilku grubości ręczników papierowych, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Wymieszać ciasto i kolejne 7 składników w 8-qt. miska do mieszania. Beat przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minuty; beat przy średniej prędkości 3 minuty. Złóż ananasa, białą czekoladę i kolejne 3 składniki.
Wlać ciasto do 4 smarowane i mąki 9-calowe okrągłe patelnie ciasto.
Piec w temperaturze 350 przez 34 do 36 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić. Owinąć i schłodzić warstwy ciasta co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin.
Używając ząbkowanego noża, pokrój warstwy ciasta na pół poziomo, aby uzyskać 8 warstw.
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu ciasta.
Posmarować 1/2 szklanki polewy z białej czekolady. Powtórz procedurę 6 razy.
Umieść ostatnią warstwę ciasta na wierzchu ciasta, przyciąć bok w dół.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Przykryć; schłodzić w lodówce przez noc.
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.
Uwaga: ciasto przykryć szczelnym pojemnikiem i zamrozić do 1 miesiąca wcześniej. Rozmrozić w lodówce na noc przed podaniem.