Mikser mus czekoladowy II

Mikser mus czekoladowy II
Blender mus czekoladowy II to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Easy Blender Chocolate Mousse (i Wolf Gourmet High Performance Blender Giveaway), Mikser Mus Czekoladowy, oraz Prawie Natychmiastowy Mus Czekoladowy W Blenderze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W pojemniku blendera połącz chipsy czekoladowe, cukier i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać gorące mleko i brandy. Mieszaj na średniej prędkości, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
3
Wlać do 8 filiżanek lub garnków demitasse de creme. Schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn