Migdałowy Crème karmel może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 217 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, aż cukier się rozpuści, często mieszając. Kontynuuj gotowanie do złotego koloru (około 4 minut). Natychmiast wlać do 6 (6-uncji) ramekins lub budyniu kubki pokryte sprayem do gotowania, przechylając każdą filiżankę szybko, aż karmelizowany cukier pokrywa dno filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Budyń
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Połączyć 1/3 szklanki cukru i mąki. Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości miksera, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać mieszankę mąki, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Dodać białka i jajko; dobrze ubić. Stopniowo dodawać mleko i ekstrakt z migdałów, dobrze bijąc. Podzielić mieszaninę równomiernie między przygotowane kubki kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Białka Jaj
Budyń
Mleko
Jajko
7
Umieść filiżanki w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
9
Wyjąć kubki z patelni. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Poluzuj krawędzie kremów nożem lub gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Nóż
11
Umieść talerz deserowy do góry nogami na każdej filiżance i odwróć na talerze.