Migdałowy Krem Karmelowy

Migdałowy Krem Karmelowy
Migdałowy Crème karmel może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu migdałowego, skondensowanego mleka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać cukier do okrągłej patelni tortowej o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
3
Umieść patelnię na średnim ogniu. Gotować 6 minut lub aż cukier się rozpuści i złoty, potrząsając ciasto patelni od czasu do czasu szczypcami. Natychmiast zdjąć z ognia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzczypceSzczypce
4
Umieścić jajka w średniej misce; mieszać trzepaczką do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać ekstrakty i mleko; wymieszać trzepaczką. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni tortowej; przykryć folią; umieścić w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Umieść patelnię w piekarniku; dodaj wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Wyjmij patelnię z wody; umieść na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
10
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Niech krem ostudzić w patelni ciasto 30 protokół. Poluzuj krawędzie nożem lub gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
12
Umieść talerz do góry dnem na patelni do ciasta; Odwróć krem na talerz, pozwalając syropowi mżnąć nad kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
13
W razie potrzeby posypać posiekanymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn