Migdałowy Krem Karmelowy
Migdałowy Crème karmel może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu migdałowego, skondensowanego mleka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać cukier do okrągłej patelni tortowej o średnicy 9 cali.
Umieść patelnię na średnim ogniu. Gotować 6 minut lub aż cukier się rozpuści i złoty, potrząsając ciasto patelni od czasu do czasu szczypcami. Natychmiast zdjąć z ognia; odstawić.
Umieścić jajka w średniej misce; mieszać trzepaczką do uzyskania piany.
Dodać ekstrakty i mleko; wymieszać trzepaczką. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni tortowej; przykryć folią; umieścić w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Umieść patelnię w piekarniku; dodaj wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjmij patelnię z wody; umieść na stojaku z drutu.
Niech krem ostudzić w patelni ciasto 30 protokół. Poluzuj krawędzie nożem lub gumową szpatułką.
Umieść talerz do góry dnem na patelni do ciasta; Odwróć krem na talerz, pozwalając syropowi mżnąć nad kremem.
W razie potrzeby posypać posiekanymi migdałami.