Migdałowe Śnieżki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać migdałowe Śnieżki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, grubą sól, uncje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śnieżki Wiśniowo-Migdałowe, Bezglutenowe Pomarańczowo-Migdałowe Śnieżki, oraz Ciasteczka malinowo-migdałowe (nadziewane dżemem śnieżki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W misce ubijamy białka i sól na miękkie szczyty, następnie dodajemy cukier i ponownie ubijamy, aż szczyty będą sztywne. Beat w smaku migdałowym. Używając gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki, wymieszaj połowę kokosa.
Posypać gałką muszkatołową i mąką, wymieszać, a następnie złożyć w pozostałym kokosie.
Używając kulek melonowych lub innej małej miarki lub pracując z łyżkami 2, uformuj 9 "śnieżek"kilka cali od siebie na każdym z 2 arkuszy ciastek.
Piec śnieżki 12 do 15 minut, aż lekko złoty.
Wyjąć z piekarnika i udekorować każdą Śnieżkę połową wiśni i kilkoma ściętymi migdałami.
Przenieś do stojaka lub talerza do ostygnięcia.