Migdałowe Wypieki Francuskie
Migdałowe ciasta francuskie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru crust. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 365 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje 61 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, cukier cukierniczy, wodę i kilka innych składników, możesz ją zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Spróbuj Czerwone, białe i niebieskie migdałowe wypieki francuskie, Serowe Wypieki Francuskie, oraz Owocowe Ciasta Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż arkusze ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij każdy arkusz na dziewięć 3-in. kwadraty.
Miejsce 1. osobno na wysmarowanych blachach do pieczenia; odstawić. W małej miseczce ubić żółtko i wodę; umyć placki z ciasta. W innej misce ubić białko jaja, dodać migdały i cukier.
Rozłożone na każdym kwadracie.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub aż dobrze dmuchane i rumiane. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Podziel ciasta na pół poziomo. Napełnić bitą śmietaną; zastąpić Topy.
Posypać cukrem cukierniczym.