Migdałowe Wypieki Francuskie

Migdałowe Wypieki Francuskie
Migdałowe ciasta francuskie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru crust. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 365 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje 61 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, cukier cukierniczy, wodę i kilka innych składników, możesz ją zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Spróbuj Czerwone, białe i niebieskie migdałowe wypieki francuskie, Serowe Wypieki Francuskie, oraz Owocowe Ciasta Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż arkusze ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
2
Wytnij każdy arkusz na dziewięć 3-in. kwadraty.
3
Miejsce 1. osobno na wysmarowanych blachach do pieczenia; odstawić. W małej miseczce ubić żółtko i wodę; umyć placki z ciasta. W innej misce ubić białko jaja, dodać migdały i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozłożone na każdym kwadracie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub aż dobrze dmuchane i rumiane. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podziel ciasta na pół poziomo. Napełnić bitą śmietaną; zastąpić Topy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
7
Posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn