Migdałowe Crunchies

Migdałowe Crunchies
Migdałowe Crunchies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 147 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 113 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, proszek do pieczenia, cukier puder cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crunchies, Crunchies Zbożowe, oraz BLT Wonton Crunchies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż dwa arkusze ciastek pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki (lub w dużej misce mieszającej, za pomocą ręcznego miksera), ubić jajka na dużej prędkości, aż będą gęste i spienione, przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodaj ekstrakt migdałowy. Jeśli używasz miksera stojącego, przenieś mieszaninę jaj do średniej miski, a następnie wyczyść i osusz miskę miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę łopatkową (lub w innej dużej misce, jeśli używasz ręcznego miksera), połącz cukier, mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, Anyżek i kardamon i wymieszaj na małej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodaj mieszaninę jaj, zwiększyć prędkość do średniej, i pokonać, skrobanie boki miski w razie potrzeby, aż połączone. Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszać migdały aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Użyj dużej miarki do lodów lub miarki 1/4 szklanki, aby uformować ciasteczka i umieścić na przygotowanych arkuszach ciasteczek w odległości około 2 cali. Delikatnie wciśnij każde ciastko na spłaszczony dysk. Przykryć arkusze folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Aby upiec, umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
8
Wyjmij ciasteczka z lodówki i zdejmij folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Piec ciasteczka, jeden arkusz na raz, przez 15 do 20 minut, aż krawędzie ciasteczka są złote; obrócić patelnię w połowie czasu pieczenia. Schłodzić ciasteczka całkowicie na stojakach z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn