Migdałowe Ciasteczka Na Śnieżki
Migdałowe ciasteczka Śnieżki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 122 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe Ciasteczka Na Śnieżki, Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe, oraz Toffi migdałowe ciasteczka na # CookieWeek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse migdały i cukier w robocie kuchennym, aż bardzo drobno zmielone.
Dodać masło i proces do gładkiej, o 1 minutę. W razie potrzeby zeskrobać ciasto z wnętrza miski.
Dodaj ekstrakty wanilii i migdałów i pulse połączyć.
Dodać mąkę i sól i pulse, aby miękkie ciasto. Obróć ciasto na duży kawałek woskowanego papieru i zwiń w kłódkę o długości około 15 cali i szerokości 1 1/2 cala. Owinąć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Schłodzone ciasto pokroić na 1/2-calowe kawałki i zwinąć ręcznie w kulki. Miejsce ciasteczka równomiernie na przygotowanych blach do pieczenia i piec, aż lekko złoty, obracając arkusze raz, 15 do 20 minut.
Cukier cukierniczy umieścić na talerzu ciasta. Ciasteczka krótko ostudzić na stelażu, następnie delikatnie wsypać cukier aż do równomiernego pokrycia. Powrót do regału, ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie ponownie wrzucić cukier cukierników.