Migdałowa Radość " Sernik

Migdałowa Radość
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 982 kalorie, 16G białka, oraz 70 g tłuszczu. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką śmietanę, jajka, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik figowo-migdałowy, Sernik Czekoladowo-Migdałowy, oraz Sernik Malinowy Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zrób skorupę: w misce wymieszaj okruchy krakersów Grahama, migdały i sól elastyczną łopatką. Wymieszać z roztopionym masłem, aż suche składniki zostaną lekko zwilżone. Naciśnij mieszaninę na dnie 9-calowej patelni sprężynowej. Owinąć Na Zewnątrz patelni szczelnie dwiema warstwami folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MigdałyMigdały
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Piec przez 10 minut. Schłodzić na stojaku z drutu. Pozostawić folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Wykonaj nadzienie: używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj serek śmietankowy i cukier, aż dobrze połączą się i będą lekkie, około 2 minut. Zeskrobać boki i dno miski i ponownie ubić, aż będzie gładka. Ubić w jajkach po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Zeskrobać miskę ponownie. Ubić wanilią, śmietaną kokosową i solą. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pozostałą śmietanę kokosową wlać do małej miski, przykryć plastikiem i wstawić do lodówki, aby później użyć polewy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Przenieś springform pan do patelni do pieczenia; napełnij patelnię gorącą wodą z kranu, aż osiągnie 1 cal po bokach springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec przez 1 godzinę, aż nadzienie jest ustawione, ale nadal trochę jiggly w środku (będzie jędrne, jak ostygnie). Wyjmij patelnię springform z patelni do pieczenia i usuń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Niech ciasto ostygnie na stojaku z drutu na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Lekko przykryć sernik folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie i twarde, co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Wlać śmietanę kokosową i śmietanę do rondla i ogrzać na średnim ogniu, aż mieszanina będzie tylko gotować. W misce wlej mieszaninę do czekolady i ubijaj, aż się stopi i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Niech ostygnie.
3
Wlać 1/2 szklanki do 1 szklanki polewy na sernik, rozprzestrzeniania z przesuniętą łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
4
Udekoruj prażonym kokosem i pokrojonymi w plasterki migdałami. Schłodzić, aż mieszanina czekolady ustawi, o 10 protokół. Uruchom ostry nóż do parowania wokół wewnątrz patelni; uwolnij boki. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
CzekoladaCzekolada
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn