Migdałowa czekolada gotowane gruszki jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 36%. Spróbuj Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną, Gotowane gruszki w sosie migdałowym, oraz Gotowane gruszki z kremem migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. sok z cytryny i pomarańczy. W szerokim rondlu umieść sok, wino, wodę, miód, czarny pieprz, goździki, kardamon, anyż i liść laurowy. Obrane gruszki delikatnie włóż do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Słonina Wieprzowa
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Paluszki Precelkowe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Połówki Gruszek W Syropie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zrób koło pergaminu, który jest o 1/2 cala większy niż garnek i całkowicie pokryć powierzchnię papierem pergaminowym. Upewnij się, że gruszki są całkowicie zanurzone, ale nie dotykają dna garnka. Doprowadzić do wrzenia płyn i gruszki, a następnie zmniejszyć ogień do tuż poniżej gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Słonina Wieprzowa
3
Podczas gdy gruszki są kłusowania, migdały pieczone w piekarniku, aż złoty kolor brązowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Gotować gruszki do miękkości widlastej. Delikatnie przenieś gruszki do szklanej lub ceramicznej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać tyle płynu kłusowniczego na gruszki, aby po prostu przykryć. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
6
Odcedzić pozostałą ciecz kłusowniczą i wrócić do rondla. Gotować na dużym ogniu, aż do uzyskania syropowej konsystencji lub syrop pokryje tylną część łyżki. Schłodzić, aż gruszki zostaną podane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
W podwójnym kotle rozpuść czekoladę, aż będzie gładka. Każdą schłodzoną gruszkę zanurzyć w roztopionej czekoladzie, a następnie zwinąć w pokrojone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Połówki Gruszek W Syropie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona, około 30 protokół. Lekko skropić cieczą o zmniejszonym kłusownictwie i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)