Migdałowy Tost Francuski Ciabatta
Migdałowy Tost Francuski ciabatta może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten poranny posiłek ma 313 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać białka jaj, migdały, okrągłe ciabatta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciabatta francuskie tosty z marmoladą, Tosty francuskie ciabatta z konfiturami malinowymi, oraz Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Pierwsze 6 składników (poprzez ekstrakt z migdałów) ubić w średniej misce. Stopniowo ubijaj oba rodzaje mleka.
Wlać mieszaninę do płytkiego naczynia do pieczenia. Pracując partiami, jeśli to konieczne, umieść chleb w naczyniu i pozwól namoczyć 3 minuty z każdej strony.
Przykryj patelnię lub patelnię sprayem do gotowania. Na każdą kromkę chleba umieść 2 łyżki migdałów w pojedynczej (ale dość gęsto upakowanej) warstwie na gorącej patelni, tworząc obszar wielkości i kształtu kromki chleba. Naciśnij 1 stronę chleba do migdałów, i gotować 4 protokół lub aż złoty kolor. (Prawdopodobnie będziesz musiał powtórzyć ten proces w 2 partiach.) Odwróć chleb, i gotować 34 protokół lub aż nakrapiane złoty kolor.