Migdałowy Tost Francuski Ciabatta

Migdałowy Tost Francuski Ciabatta
Migdałowy Tost Francuski ciabatta może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten poranny posiłek ma 313 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać białka jaj, migdały, okrągłe ciabatta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciabatta francuskie tosty z marmoladą, Tosty francuskie ciabatta z konfiturami malinowymi, oraz Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Pierwsze 6 składników (poprzez ekstrakt z migdałów) ubić w średniej misce. Stopniowo ubijaj oba rodzaje mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać mieszaninę do płytkiego naczynia do pieczenia. Pracując partiami, jeśli to konieczne, umieść chleb w naczyniu i pozwól namoczyć 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
4
Przykryj patelnię lub patelnię sprayem do gotowania. Na każdą kromkę chleba umieść 2 łyżki migdałów w pojedynczej (ale dość gęsto upakowanej) warstwie na gorącej patelni, tworząc obszar wielkości i kształtu kromki chleba. Naciśnij 1 stronę chleba do migdałów, i gotować 4 protokół lub aż złoty kolor. (Prawdopodobnie będziesz musiał powtórzyć ten proces w 2 partiach.) Odwróć chleb, i gotować 34 protokół lub aż nakrapiane złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn