Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową

Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową
Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1192 kalorii, 51g białka, oraz 103g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $9.55 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mieszany Grill z owocami morza z sosem Paprykowo-cytrynowym, Sałatka grillowa grillowana grillowana z orzeszkami sosnowymi-Orzo, oraz Sałatka z kopru sycylijskiego i pomarańczy z czerwoną cebulą i miętą.

Instrukcje

1
Za pomocą małego ostrego noża usunąć skórkę i gorzki biały pestkę z cytryn; cienko pokroić cytryny w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Przełożyć do miski, wymieszać z oliwą z oliwek, solą morską i pieprzem i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tymczasem zapalić grill lub rozgrzać brojlery. Umieść grzyby w dużym płytkim naczyniu, skrzelami do góry. W małej misce, połączyć cebulę, anchois, ocet i Marsala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zalać marynatą grzyby i odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
5
Grilluj grzyby na średnim ogniu lub smaż je przez około 15 minut, obracając, aż będą miękkie i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Pieczarki przełożyć na duży talerz, przykryć luźno folią i ogrzać. Nakłuj kiełbaski widelcem i grilluj lub piecz przez 10 do 15 minut, obracając, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Dodać kiełbaski do półmiska. Kotlety jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem, grillujemy lub pieczymy przez około 3 minuty z każdej strony na średnio wysmażone kotlety. Na talerzu ułożyć rukolę, ułożyć sałatkę cytrynową i podawać z salsą migdałowo-miętową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn