Mieszany Grill Warzywny
Mieszany Grill warzywny wymaga mniej więcej 27 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, liście bazylii, sól sezonowaną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszany Grill warzywny z fetą, Czosnek i zioła mieszany Grill warzywny, oraz Śródziemnomorski Grill Mieszany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy cukier wymieszać z ziołami i przyprawami; odstawić.
Umieścić warzywa w dużej misce lub patelni.
Skropić olejem warzywa; wrzucić do herbu.
Dodać połowę mieszanki przypraw; wrzucić do herbu. Powtarzaj proces, aż warzywa będą dobrze przykryte.
Warzywa umieścić bezpośrednio na rozgrzanym grillu lub dużej patelni brojlerów. Grill lub broil na średnim ogniu, aż warzywa są przetargu widłowego, o 10 protokół; obracając często.