Mieszano-Ziołowe Pesto

Mieszano-Ziołowe Pesto
Mieszano-ziołowe Pesto jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 64 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście tymianku, rozdarty szpinak, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mieszane Ziołowe Pesto, Mieszane Zioła Pesto Penne, oraz Polenta Napoleon z mieszanym ziołowym Pesto.

Instrukcje

1
Drop orzeszki piniowe i czosnek przez zsypu żywności z robot na, i proces aż mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać szpinak i 7 kolejnych składników (szpinak przez sól); przetworzyć do drobno zmielonego. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą; przetwarzaj aż do dobrze wymieszanego. Łyżkę do plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia8
Magazyn