Warzywa Ryżowe to bezglutenowa przystawka. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 10 g białka i 3 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 osobom. Za 1,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Taste of Home wymaga pomidora, kopru, parmezanu i ryżu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 59%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Mieszanka ryżu warzywnego, Mieszanka ryżu warzywnego i Mieszanka ryżu warzywnego.
Instrukcje
1
W rondlu zagotować bulion, wodę, dynię, cukinię, sól i koperek. Wymieszaj ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Summer Squash
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia. Przykryj i odstaw na 5 minut. Wymieszać z pomidorami i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu