Mieszane warzywa ze smażonym serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj mieszanych zieleni ze smażonym serem. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 141 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Mieszanka blok colby-Monterey jack ser, bułka tarta, dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Panierowane smażone kotlety schabowe z mieszaną zielenią, Mieszane warzywa z kozim serem, oraz Mieszane warzywa z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój blok sera poprzecznie na dwanaście plastrów o grubości 1/4 cala, 2 1 / 2x1 cala.
Umieść 2 łyżki sosu i bułki tartej w oddzielnych małych płytkich miseczkach. Plastry sera zanurzyć w dressingu, a następnie całkowicie pokryć bułką tartą.
Spray 10-calowy nonstick patelnia z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu. Gotować plastry sera na patelni 1 do 2 minut, delikatnie obracając raz, aż światło złoty brąz i ser jest ciepły. Nie przegotować lub ser topi.
Wrzucić warzywa sałatkowe i 1/4 szklanki dressing; podzielić na 4 talerze. Na wierzchu każdej sałatki 3 kawałki sera.