Mieszane warzywa z żurawiną i orzeszkami piniowymi
Mieszane warzywa z żurawiną i orzeszkami piniowymi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 76 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka żurawiny, sól i pieprz, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Pilaw mieszany z żurawiną i orzeszkami piniowymi, Brukselka z pancettą, żurawiną i orzeszkami piniowymi, oraz Kuskus z Curry, żurawiną i prażonymi orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
W 8-do 10-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać lub wstrząsnąć orzechów piniowych, aż bladego złota, 3 do 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z suszoną żurawiną.
W dużej misce wymieszaj ocet, olej, wanilię i gałkę muszkatołową.
Dodaj mieszankę sałatek i mieszankę orzechów sosnowych z żurawiną do miski. Podnieś z dwiema łyżkami, aby wymieszać z dressingiem.
Dodać sól i pieprz do smaku.