Mieszane batoniki orzechowe
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj batoniki z mieszanymi orzechami. Ten przepis służy 42 osobom. Jedna porcja zawiera 122 kalorie , 2 g białka i 6 g tłuszczu . Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 10% . Ten wynik jest do poprawy. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Batony z mieszanką orzechów w solonej czekoladzie (bezglutenowe, paleo + wegańskie) , Tarta z mieszanymi orzechami i Kruche orzechy z mieszanymi orzechami .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier i sól.
Pokrój w 1/2 szklanki masła, aż mieszanina będzie przypominała grube okruszki. Wciśnij do natłuszczonej 13-calowej formy. x 9 cali taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut.
W międzyczasie w kuchence mikrofalowej rozpuść chipsy toffi i resztę masła; mieszaj, aż będzie gładkie. Wymieszaj syrop kukurydziany.
Posyp orzechami ciasto; posypać mieszanką toffi.
Piec 10 minut dłużej lub do momentu, aż ciasto się zetnie. Studzimy na drucianej kratce.