Mieszana Zielona sałatka z pekanami, kozim serem i miodowo-musztardowym winegretem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać mieszane Zielona sałatka z Pekanów, ser kozi, i miód musztarda Vinaigrette spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 373 kalorie, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 695 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Surprise Swap-miodowo-musztardowa Sałatka Vinaigrette z kozim serem wypieki, Kozi ser Azjatycka Sałatka z gruszek i buraków z miodem musztardowym Vinaigrette, oraz Mesclun z glazurowanymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon.
Umieścić pekan w misce, posypać roztopionym masłem na nich, i wrzucić, aż wszystkie są dobrze pokryte masłem. Następnie posypać pekan cukrem i delikatnie wrzucić ponownie, aż zostaną lekko pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wyłożyć blachę do pieczenia za pomocą Silpatu lub pergaminu i rozprowadzić na niej powleczone orzechy pekan w jednej warstwie.
W słoiku umieścić oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, musztardę miodową, mielony czosnek i płatki czerwonej papryki, przykryć i wstrząsnąć, aż sos będzie dobrze wymieszany. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Musztarda MIODOWA
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1
W dużej misce umieścić warzywa sałatkowe i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kozi ser, suszoną żurawinę, czerwoną paprykę i orzechy pekan. Wrzucić z 1/4 szklanki opatrunku.
Sałatka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.