Mielony indyk i Tofu

Mielony indyk i Tofu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sól, mieloną pierś indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny, Tofu z mieloną wieprzowiną, oraz Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić Tofu w jednej warstwie na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Odstawić 30 minut, naciskając od czasu do czasu.
Połącz sól, biały pieprz i indyka w dużej misce.
Połączyć hoisin, ocet, sos sojowy, cukier, skrobia kukurydziana, pieprz, i czosnek w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj tofu; gotować 6 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu.
Wyjmij Tofu z patelni; utrzymuj ciepło. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania; dodać mieszaninę indyka do patelni. Gotować 3 minuty lub aż Turcja traci swój różowy kolor, mieszając do kruszonki. Wymieszać w mieszaninie hoisin, tofu, i groch; gotować 2 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego.