Mielone pasztety z indyka lub kurczaka
Mielony indyk lub paszteciki z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 270 kalorii, 14g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, krakers masło, płatki cebuli, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mielona Wołowina I Babeczki, Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny, oraz Jedwabiście Mielone Paszteciki Jagnięce (Shammi Kebab).
Instrukcje
1 w dużej misce wymieszaj mielonego indyka lub kurczaka, kruszone krakersy, płatki cebuli, przyprawy do drobiu, sól czosnkową lub czosnek w proszku, tymianek i czarny pieprz.2 kształt na sześć pasztecików każdy około 1/2 cala grubości i 3 cale średnicy lub innego rozmiaru zgodnie z życzeniem. Dostosuj czas gotowania, jeśli zmienisz rozmiar lub grubość pasztecików.3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.4
Dodać paszteciki i gotować ze wszystkich stron przez łącznie 10 minut lub aż ładnie zarumienione i temperatura wewnętrzna osiągnie 160 Stopni Fahrenheita na termometrze natychmiastowego odczytu. Lub pokroić w jeden gotowane patty, aby upewnić się, że nie jest już różowy w środku.