Mielona wołowina Wellington może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 755 kalorii, 30g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 317 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz ząbki czosnku, ketchup pomidorowy, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 83%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Curry Z Mielonej Wołowiny, Murtabak z mieloną wołowiną, oraz Mielona wołowina cobbler.
Instrukcje
1
Wołowinę wymieszać z ketchupem, 3 jajkami, przyprawami i 100 ml wody w mikserze stołowym przez 5 minut lub wycisnąć i wycisnąć rękami w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać w cebuli, połowę czosnku i ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Na blasze do pieczenia wcisnąć mięso w kształt kiełbasy o wymiarach około 30cm x 10cm. Gotować przez 20 minut, następnie wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Masło rozgrzać na patelni na dużym ogniu, dodać grzyby i gotować przez 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj pozostały czosnek i gotuj przez kolejne 2 min, zalewając nadmiar wody z grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Ciasto rozwałkować na prostokąt wystarczająco duży, aby owinąć wołowinę. Pozostałe jajka ubić z odrobiną wody i posmarować ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Rozłóż mieszankę grzybową w pasek wielkości klopsa wzdłuż środka ciasta. Posadź mięso na wierzchu, a następnie pokrój ciasto z obu stron na paski z mięsa na zewnątrz. Criss-Krzyż te na mięso do zamknięcia i tuck pod końcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Mieszane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Posmaruj więcej jajek, a następnie umieść na tacy i gotuj przez 40 minut, przykrywając po 30 minutach, jeśli będzie zbyt brązowy.