Mielona wołowina i kiełbasa w czerwonej fasoli i ryżu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać mielonej wołowiny i kiełbasy w czerwonej fasoli i ryżu spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 511 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać wieprzowinę i fasolę, mieloną wołowinę, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantna mielona wołowina i fasola z ryżem, Garnek Crock czerwona fasola i ryż, oraz Ground Beef Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż przygotować w dużym garnku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Pokroić kiełbasę na 1-calowe kawałki i ćwiartować kawałki.
Miejsce na dużej patelni na średnim ogniu przez około 5 do 10 protokół, lub do lekko rumiane. Doprawić pieprzem cayenne do smaku.
Przenieś to do garnka z ryżem, zastrzegając smar na patelni.
W tej samej patelni na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę przez 5 minut. Wymieszać z ryżem i cebulą; zmniejszyć ogień do medium i saute przez 5 Więcej minut.
Dobrze odcedzić i dodać do garnka. Wymieszać fasolę, fasolę pinto, wieprzowinę i fasolę do garnka.
Dodać trochę wody, jeśli to konieczne, i gotować na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.