Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bez glutenu, bez orzechów, bez soi)
Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bezglutenowy, bez orzechów, bez soi) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oz Tin fasoli aduki, czosnek, kędzierzawy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Wszystko-darmowe ciasteczka (bezmleczne, bezglutenowe, bez jaj, bez orzechów i bez cukru) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni i dodać cebulę i czosnek. Gotować delikatnie przez kilka minut, a następnie dodać marchew, pieprz, chilli i grzyby.Kontynuuj gotować przez kolejne kilka minut bez palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Słonina Wieprzowa
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodać seler, tymianek i wołowinę. Ponownie dobrze wymieszać i nadal gotować przez kolejne kilka minut.Na koniec dodaj pomidory, Wino i Marsalę i trochę przypraw. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Seler
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Dodać fasolę aduki i jarmuż, dobrze wymieszać i gotować przez kolejne 10 minut lub aż jarmuż zostanie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Adzuki
Jarmuż
4
Podawać z pieczonymi ziemniakami i innym zielonym warzywem.