Miecznik z Orzo, pistacjami i oliwkami

Miecznik z Orzo, pistacjami i oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj miecznika z Orzo, pistacjami i oliwkami. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, oliwę z oliwek, steki z miecznika i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana miecznik z karczochami, pomidorami i oliwkami, Penne Z Miecznikiem, Pomidorami, Oliwkami I Kaparami, oraz Terrina królicza z zielonymi oliwkami i pistacjami.

Instrukcje

1
W rondlu z wrzącą wodą, gotować orzo aż al dente; odcedzić. Wróć do rondla. Oliwki, sok z cytryny, masło i 2 łyżki oliwy wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie zapal grill lub podgrzej patelnię grillową, aż będzie bardzo gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Posmarować rybę pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż rumiane i tylko gotowane przez, o 7 protokół. Pistacje wymieszać z orzo i podawać z miecznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
MiecznikMiecznik
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn