Midnight Food Porn: Sam Talbot ' s Butter-Goted Lobster Roll
Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułki, masło, cytryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Midnight Food Porn: Sam Talbot ' s Butter-Goted Lobster Roll, Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, oraz Masło gotowane Homar ze świeżymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić masło do średniego ciepła, dodać homara i kłusować po raz drugi przez około 60 do 90 sekund.Łyżką szczelinową zgarnij homara do miski do mieszania i odstaw na bok.
Dodaj sok z cytryny, szczypiorek, liście selera, sól morską i świeżo zmielony różowy pieprz do miski. Delikatnie pokroić mięso homara na mniejsze kawałki i wymieszać z przyprawami.Bułeczki tostujemy, polewamy roztopionym masłem i solą morską.
Umieścić mięso homara wewnątrz i udekorować sałatą i cieszyć się natychmiast.Więcej przepisów na homary Na Food Republic: Lure Fishbar ' s Lobster
Prosty Przepis Na Cały Homar Z Grilla
Koktajl Homarowy Z Suszonymi Pomidorami Cherry Recipe
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 52 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis leży w północnej części Burgundii, w połowie drogi między Dijon a Paryżem. Z Chardonnay uprawia się około 3500 hektarów (w tym 856 ha Premiers i Grands crus). Winnice Premier Cru stanowią 20% całkowitej wielkości burgundzkich winnic Premier Cru. Istnieje 40 "klimatów" premiers Crus, wśród których "Montée de tonnerre". Porada serwowania: sałatki mieszane, sałatka soja, tempura warzywna, owoce morza, sushis, nems, cheviche, tatar z łososia, kuchnia wegetariańska : tarta warzywna, koper włoski, placki z cukinii, zapiekanka warzywna, makaron wok, wegański burger, fish & chips, chicken yakitori, escargots, oeuf en meurette, żabie udka z pietruszką, kozi ser.