Miasto Ceviche wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 70 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać przegrzebki morskie, pieprz cayenne, papryka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj City Girl " Brown City Jambalaya, Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń twarde mięśnie boczne z przegrzebków, jeśli to konieczne; pokroić przegrzebki na pół poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Napełnij rondel 1-quart 3/4 pełną osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj przegrzebki i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Poach przegrzebki aż tylko gotowane przez, o 1 minutę. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść przegrzebki do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
Powrót wody do wrzenia i kłusować krewetki w ten sam sposób, przenosząc je do miski z lodowatej wody po stają się nieprzezroczyste wewnątrz i włączyć różowy, 2 do 3 minut.
Odcedzić przegrzebki i krewetki dobrze i pat suche; umieścić je w szklanej lub ceramicznej misce i wlać sok z limonki i sok pomarańczowy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Wylać większość soku z owoców morza (po prostu pozostawić wilgotne) i wymieszać w skórce pomarańczowej, czerwona cebula, czerwona i żółta papryka, pomidor, pieprz chile, kolendra, sól, kminek i pieprz cayenne. Przechowywać w lodówce dodatkowe 30 minut. Tuż przed podaniem delikatnie wymieszać z awokado i skropić ceviche oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
1 Całe świeże Jalapeno
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Skórka Pomarańczowa
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
¼ łyżeczki Oregano
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Podawać w kieliszkach do martini lub kieliszkach margarity na łodygach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala