Mięso, Bulgur i ryż Dolmades może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka bulgur, bulion z kurczaka mniej sodu, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka Ryżowa Bulgur, Farsz Z Dzikiego Ryżu I Bulguru, oraz Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym i przetwarzaj do zmielenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Połącz mieszaninę kopru włoskiego z wołowiną, ryżem, bulgurem i olejem. Zetrzeć połówki pomidorów na mieszaninie; wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Koper Włoski
Pomidor
Wołowina
Ryż
Olej Do Smażenia
3
Posypać mieszaninę wołowiny pieprzem i solą; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wołowina
Sól
4
Liście winogron opłukać pod zimną wodą, osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Winogron
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
Usunąć łodygi i wyrzucić. Łyżka 1 zaokrąglona łyżka mieszanki wołowiny na środku każdego liścia winogron. Przynieś 2 przeciwległe punkty liścia do środka i złóż wypełnienie. Zaczynając od 1 krótkiej strony, zwinąć liść szczelnie, galaretkowaty sposób. Powtórz procedurę z pozostałymi liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Winogron
Winogrona
Galaretka
Wołowina
Rolka
6
Umieścić nadziewane liście winogron blisko siebie, szew boki w dół, w holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Liście Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
7
Dodać bulion i sok; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Ostrożnie usuń dolmades z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej do bulionu; doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Wymieszać z koperkiem.