Miękkie Tacos z Zielonym Chile-Cilantro ryż i jajko

Miękkie Tacos z Zielonym Chile-Cilantro ryż i jajko jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, brązowy ryż, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tacos rybne z kremowym zielonym sosem Chile i Cilantro, Kremowe Cilantro Chile Chicken Tacos, oraz Sałatka z krewetek miękkie Tacos z Chile i pieczonym czosnkiem Vinaigrette.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Cebulę i kolejne 6 składników połączyć w innej średniej misce, mieszając łyżką.
Dodać ryż, delikatnie wymieszać. Przykryć i ogrzać.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać mieszaninę jaj na patelni; gotować na średnim ogniu 2 protokół. Nie mieszaj, dopóki mieszanina nie zacznie osadzać się na dnie. Narysuj żaroodporną szpatułkę przez mieszaninę jaj, tworząc duże skrzepy. Nie mieszać stale. Mieszanka jaj jest wykonywana po zagęszczeniu, ale nadal wilgotna.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka jajecznicy równomiernie na tortille; top równomiernie z mieszanką ryżu, i złożyć na pół.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.