Meyer Lemon Pudding Cakes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Meyer Lemon Pudding Cakes spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, jagody, skórkę cytryny meyer i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meyer Lemon Pudding Cakes, Meyer Lemon Pudding Cakes, oraz Meyer Lemon Pudding Cakes.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w średniej misce, beat ciasto wymieszać i wody z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 protokół. Podzielić ciasto między 12 ungreased mini angel food (tube) patelnie do ciast.
Piec około 35 minut lub aż ciemny złoty brąz i szczyty wiosna z powrotem, gdy dotknął lekko. Odwróć patelnie do góry nogami na stojak chłodzący; całkowicie schłodzić. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta; usuń z patelni.
W średniej misce, ubić budyń wymieszać i mleka z trzepaczką 2 protokół.
Odstawić do Ustawienia, około 5 minut.
Aby służyć, umieścić każde ciasto na talerzu deserowym. Łyżka budyniu do środka ciasta.
Dekoruj jagodami i skórką cytryny.