Meyer Lemon Custard Cakes

Meyer Lemon Custard Cakes
Meyer Lemon Custard Cakes może być tylko deser szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, crème fraîche, zwykłą skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meyer Lemon Magic krem ciasto na śniadanie, Limoncello i Meyer Lemon Sabayon z chrupiącymi ciastami Macadamia i kandyzowaną skórką cytrynową, oraz Meyer Lemon Pudding Cakes.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło osiem 3/4-cupramekins lub kubki kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Trzepaczka 1/2 cupplus 2 łyżki cukru, mąki, i sól pinchof w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Combinemilk, żółtka, sok z cytryny, i cytryna Obieraczka duża miska; trzepaczka do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny żółtka i ubijać do wymieszania. Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka w innej dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałą 1/4 szklanki cukru do białek i ubijać do sztywności, ale nie wyschnie. Złożyć 1/4 białka w kremie.Złóż pozostałe białka na budyń w 2dodatki (budyń będzie lekko cieknący).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BudyńBudyń
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podziel budyń równo między przygotowanieramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
6
Ramekiny ułożyć w dużym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do garnka do połowy boków ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
8
Bakecustard ciasta, aż złocisto brązowy Iset na wierzchu (ciasta z kremem będzie lekkoysoft w centrum), o 27 minut. Ciasteczka Chillcustard odkryte do zimna, co najmniej 4 godziny, a następnie przykryć i zachować refrigerated.DO z wyprzedzeniem: ciasta z kremem można przygotować1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
9
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić crème fraîchein średniej misce, aż delikatnie ubijane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Uruchom mały nóż wokół każdego custardcake poluzować. Odwróć każde ciasto na płytę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
11
Umieścić dollop crème fraîche na szczycie oralongside ciasta i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
12
* Sprzedawane w niektórych supermarketach i sklepach spożywczych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn