Meyer Lemon Custard Cakes
Meyer Lemon Custard Cakes może być tylko deser szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, crème fraîche, zwykłą skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Meyer Lemon Magic krem ciasto na śniadanie, Limoncello i Meyer Lemon Sabayon z chrupiącymi ciastami Macadamia i kandyzowaną skórką cytrynową, oraz Meyer Lemon Pudding Cakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło osiem 3/4-cupramekins lub kubki kremu.
Trzepaczka 1/2 cupplus 2 łyżki cukru, mąki, i sól pinchof w średniej misce do mieszania.
Combinemilk, żółtka, sok z cytryny, i cytryna Obieraczka duża miska; trzepaczka do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny żółtka i ubijać do wymieszania. Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka w innej dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałą 1/4 szklanki cukru do białek i ubijać do sztywności, ale nie wyschnie. Złożyć 1/4 białka w kremie.Złóż pozostałe białka na budyń w 2dodatki (budyń będzie lekko cieknący).
Podziel budyń równo między przygotowanieramekiny.
Ramekiny ułożyć w dużym naczyniu do pieczenia.
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do garnka do połowy boków ramekins.
Bakecustard ciasta, aż złocisto brązowy Iset na wierzchu (ciasta z kremem będzie lekkoysoft w centrum), o 27 minut. Ciasteczka Chillcustard odkryte do zimna, co najmniej 4 godziny, a następnie przykryć i zachować refrigerated.DO z wyprzedzeniem: ciasta z kremem można przygotować1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić crème fraîchein średniej misce, aż delikatnie ubijane.
Uruchom mały nóż wokół każdego custardcake poluzować. Odwróć każde ciasto na płytę.
Umieścić dollop crème fraîche na szczycie oralongside ciasta i służyć.
* Sprzedawane w niektórych supermarketach i sklepach spożywczych.