Mexican Mixed Grill
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj meksykańskiego mieszanego grilla. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i דל פחמימות,zny przepis służy 12 i kosztuje $1.99 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka Chilli, oleju sałatkowego, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mixed Grill Kabobs, Włoski Grill Mieszany, oraz Bezmięsny grill mieszany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać kurczaka, wieprzowinę i wołowinę; osuszyć.
Pokrój spódnicę w poprzek na długości od 6 do 8 cali. Jeśli kurczak, wieprzowina lub wołowina jest grubsza niż 1/4 cala, umieść między arkuszami folii i, płaskim młotkiem, delikatnie i równomiernie Funt do około 1/4 cala grubości.
Na obramowanym talerzu, płaszcz kurczaka całkowicie z pomarańczowo-achiote marynaty i warstwy uda; na innym obramowanym talerzu, płaszcz wieprzowiny całkowicie z czerwonym sosem chili i warstw plastry. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 1 dnia (jeśli marynujesz kurczaka i wieprzowinę dzień wcześniej, zawiń wołowinę hermetycznie i schłodzić). Krótko przed grillowaniem lekko posyp obie strony wołowiny przyprawioną solą i pieprzem; Ustaw na talerzu.
W szerokiej misce, wymieszać zieloną cebulę i chili z olejem do Płaszcz. Ustaw cebulę, chili i kiełbaski na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko przez 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż cebula i chili są dobrze rumiane i kiełbasy są rumiane na zewnątrz i gotowane przez, 2 do 3 minut dla cebuli, 5 do 8 minut dla chili i kiełbasy. Jak zrobić, przenieść na dużą deskę lub talerz.
Połóż kurczaka, wieprzowinę i wołowinę na grillu; zamknij pokrywkę na grillu gazowym. Gotuj, obracając raz, aż kurczak i wieprzowina nie będą już różowe w środku, a wołowina zostanie wykonana według własnych upodobań (pokrojona na próbę), łącznie 5 do 8 minut.
Mięso przełożyć na deskę lub półmisek z warzywami i kiełbasą.
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.