Mexican Meatloaf
Meksykańskie klopsy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz mieszankę przypraw taco, salsę, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mexican Meatloaf, Mexican Meatloaf, oraz Crock Pot Mexican Meatloaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce dokładnie wymieszać mieloną wołowinę i przyprawę taco; odstawić. W średnim rondlu podgrzać ponownie wysuszoną fasolę na średnim małym ogniu, aż zostaną całkowicie ogrzane.
Zmieloną mieszankę wołową umieścić na dużym kawałku folii. Naciśnij mieszaninę do około 1 cala grubości Kwadratowy kształt.
Rozgrzaną fasolę rozprowadzić równomiernie na spłaszczonej wołowinie.
Warstwa tortille mąki na wierzchu refried fasoli, przycinając krawędzie, aby pasowały do kwadratu.
Tortille warstw z salsą i serem Cheddar, pobyt 1/2 do 1 cala od krawędzi placu.
Delikatnie zwijaj warstwową wołowinę w Szwajcarski kształt bułki, naciskając i zagęszczając Bochenek. Uszczypnij i uszczelnij krawędzie. Owinąć w folię i uszczelnić.
Piec w nagrzanym piekarniku 40 do 45 minut, lub aż Nie różowy w środku.
Pokrój bochenek na pół, aby sprawdzić doneness, jeśli to konieczne.