Przepis Mexican Chorizo Stratan jest gotowy w około 9 godzin i 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1073 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, ostry cheddar, meksykański chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo Tomato Strat, Mexican Chorizo, oraz Mexican Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać mżawkę EVOO na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać chorizo i gotować, kruszenie drewnianą łyżką, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Odcedzić tłuszcz.
4
Ułóż chleb w naczyniu zapiekanym. Top z chorizo, a następnie pieczone chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
5
Mleko, masło, ostry sos i jajka ubić w misce i posypać solą i pieprzem; zalać chiles. Top z serem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej na noc i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Aby służyć, doprowadzić warstwy do temperatury pokojowej i rozgrzać piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Piec warstwy przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
W międzyczasie, whizz razem kwaśną śmietanę, awokado i sok z limonki w maszynce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Top warstwy z pomidorami, kolendry i dollops z awokado kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.