Przepis Mexican Chorizo Stratan jest gotowy w około 9 godzin i 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1073 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, ostry cheddar, meksykański chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo Tomato Strat, Mexican Chorizo, oraz Mexican Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać mżawkę EVOO na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać chorizo i gotować, kruszenie drewnianą łyżką, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Odcedzić tłuszcz.
4
Ułóż chleb w naczyniu zapiekanym. Top z chorizo, a następnie pieczone chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
5
Mleko, masło, ostry sos i jajka ubić w misce i posypać solą i pieprzem; zalać chiles. Top z serem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej na noc i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.