Mexican Chorizo
Meksykańskie Chorizo może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 459 kalorii, 23G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Mieszanka ciepła z grilla: średnio wysoka, pieprz, meksykańskie oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać naturalne przyprawy można śledzić to danie główne z Whiskey-Spiked Creamy Chocolate Chia Seed Pudding jako deser. 241 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mexican Chorizo, Mexican Chorizo, oraz Chorizo Po Meksykańsku.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę i tłuszcz w dużej misce.
Dodaj w Chile proszku, sól, czosnek, oregano, cynamon, kminek, czarny pieprz, i goździki. Wrzucić do Płaszcz mięso z przyprawami.
Umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do zmielenia.
Zmiażdżyć mieszaninę przez małą matrycę młynka do mięsa do miski osadzonej w lodzie.
Używając łopatkowego zamocowania miksera stojącego, mieszaj na niskiej prędkości przez 1 minutę.
Wlać ocet, zwiększyć prędkość do średniej i mieszać, aż płyn zostanie włączony kiełbasa ma jednolitą konsystencję, o 1 minutę więcej. Wyluzuj, aż będziesz gotowy.
Formować mały patty kiełbasy i smażyć aż gotowane przez. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Wrzuć kiełbasę do osłonek Wieprza i skręć w 6-calowe ogniwa. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania, lub zamrażać do wykorzystania w przyszłości.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj na średnim, bezpośrednim ogniu, aż kiełbasa zarejestruje się o 160 stopni, gdy na środku łącza włoży się natychmiastowy termometr odczytowy.
Wyjąć z grilla, odstawić na 5 minut i podawać.