Mexi-Texi Bistec Pedazos na prażonej kukurydzy i czosnku Chipotle-puree Kolendrowe

Mexi-Texi Bistec Pedazos na prażonej kukurydzy i czosnku Chipotle-Cilantro Mashers może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 582 kalorie, 56g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jeśli masz pieczoną kukurydzę i czosnek chipotle-Cilantro puree, sól, polędwica wołowa top pieczeń, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Maślanka Smażone Tłuczki Czosnkowe, Mexi-Zapiekanka Z Salsą Chipotle, oraz Grillowane szaszłyki kukurydziane z masłem Chipotle-Cilantro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać pieczeni równomiernie 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. czarny pieprz. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron w gorącym oleju w holenderskim piecu na dużym ogniu.
Mąkę wymieszać, kolejne 4 składniki, a pozostałą 1 łyżeczkę. sól w dużej misce.
Ubij w 1 szklance ciepłej wody, aż będzie gładka.
Dodaj 2 szklanki bulionu wołowego do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z mieszanką mąki. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć szczelnie, zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny do 2 godzin i 30 minut lub do miękkości mięsa, mieszając co 20 minut.
Prażoną kukurydzę i czosnek Chipotle-Cilantro Mashers podzielić równomiernie między 6 talerzy. Ułożyć pieczeń równo na wierzchu tłuczków, a na wierzchu polać sosem. Dollop każdą porcję z kwaśną śmietaną, i posypać posiekaną kolendrę, w razie potrzeby.
Dekorować, w razie potrzeby.