Metamorfoza Chleba Czekoladowego Z Cukinią
Potrzebujesz śniadania bez nabiału? Makijaż Chleb Czekoladowy Z Cukinią może być spektakularnym przepisem, który warto wypróbować. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3 g białka i 4 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 osobom. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, mus jabłkowy, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 12%, to danie nie jest już takie super. Podobne przepisy obejmują Makijaż Chleba Z Cukini, Przeróbkę Ananasowego Chleba Z Cukinią i Przeróbkę Cukiniowego Chleba Jabłkowego.
Instrukcje
W dużej misce ubij cukier, jajka, mus jabłkowy, olej i wanilię, aż dobrze się wymieszają.
Połącz mąkę, kakao, sól, sodę oczyszczoną, cynamon i proszek do pieczenia; stopniowo ubijaj mieszankę z cukrem, aż się połączy. Wymieszaj cukinię.
Przenieś na dwa 8-calowe. x 4 cale foremki do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Czekoladowy Chleb Z Cukinią bardzo dobrze komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Moet & Chandon White Star (). Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.