Melt-In-The-Mouth Nerkowca Bezy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Melt-In-the-Mouth nerkowca bezy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 100. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy nerkowca, vanillan ekstrakt, białka jaj, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rozpuść w ustach klopsiki, Kiełbaski rozpływające się w ustach, oraz Topić W Ustach Gofry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wyłóż dwa arkusze ciastek pergaminem.
W dużej suchej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka do uzyskania miękkich szczytów.
Dodaj wanilię, śmietanę z kamienia nazębnego i skrobię kukurydzianą i kontynuuj ubijanie ze średnią prędkością, stopniowo dodając cukier po 1/4 szklanki cukru na raz. Ubij, aż białe będą miały ładny szczyt, ale nie sztywny. Fold w kawałki nerkowca z gumową szpatułką. Upuść zaokrąglone łyżeczki do herbaty oddalone od siebie o 2 cale na przygotowane arkusze ciasteczek.
Piec około 15 minut w rozgrzanym piekarniku, aż brzegi lekko się rumią. Fajne na stelażach z drutu. Po całkowitym schłodzeniu przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.