Melon, rukola i szynka Serrano z dressingiem z wędzonej papryki

Melon, rukola i szynka Serrano z wędzonym sosem paprykowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, łagodną oliwę z oliwek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Melon, rukola i szynka Serrano z dressingiem z wędzonej papryki, Melon i stek z sosem wędzonej papryki, oraz Sałatka z melona, szynki Serrano i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok z limonki, paprykę, sól i pieprz w małej misce i dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając, aż dobrze wymieszane.
Aby zrobić sałatkę: wrzucić kantalupę i plaster miodu z połową sosu w misce. Dekoracyjnie ułóż rukolę na talerzu, a następnie dodaj melona. Doprawić solą i pieprzem, do smaku mżawka z pozostałym sosem.
Uwaga kucharza: ważne jest, aby szynka nie była krojona tak cienko, jak zwykle jest prosciutto. Nieco grubsza szynka jest łatwiejsza do pokrojenia w paski i pozostanie oddzielona w sałatce zamiast zlepiać się razem.