Melon i Prosciutto

Melon i Prosciutto
Melon i Prosciutto to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Prosciutto I Melon, Sałatka melonowa z Prosciutto, oraz Melon Zawinięty Prosciutto.

Instrukcje

1
Pokrój kantalupę na pół; zgarnij nasiona i włókna.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
2
Każdą połowę pokroić wzdłuż na 6 klinów; usunąć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Przeciąć poprzeczne szczeliny, w odległości 1 1/2 cala, w każdym klinie melona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
4
Pokroić prosciutto na 1-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
5
Umieść kilka pasków prosciutto na każdym klinie; wciśnij prosciutto w szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn