Melon Granita Trio

Melon Granita Trio
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Jeśli 87 centów za porcję spada w budżecie, Melon Granita Trio może być wybitny bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jeśli masz pod ręką wodę, cayenne, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Melon Trio Z Limonką I Jogurtem ( Dieta 21 Dni: Dzień 1), Granita Melonowa I Jabłkowa, oraz Kremowy Melon Granita.

Instrukcje

1
W blenderze, puree arbuza z cukrem, sok z limonki i cayenne, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
ArbuzArbuz
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać puree do płytkiego plastikowego pojemnika i zamrozić do zamrożenia na brzegach i błoto w środku, około 30 minut.
3
W małym rondlu mieszaj wodę i cukier na małym ogniu, aż cukier się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Niech ostygnie, a następnie przenieść syrop do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać spód miodowy i sok z cytryny i cynamon, jeśli jest używany, i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Melon MiodowyMelon Miodowy
6
Przełożyć puree do płytkiego plastikowego pojemnika i zamrozić do zamrożenia na brzegach i błoto, około 30 minut.
7
W małym rondlu połącz wodę z cukrem i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Niech ostygnie, a następnie przenieść syrop do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj kantalupę i sok z cytryny i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
KantalupaKantalupa
10
Przełożyć puree do płytkiego plastikowego pojemnika i zamrozić do zamrożenia na brzegach i błoto, około 30 minut.
11
Za pomocą widelca mieszaj granity co około 20 minut, aż zostaną całkowicie zamrożone w masę puszystych lodowatych odłamków, około 1 1/2 godziny. Tuż przed podaniem puch każdej granity. Miarka do misek i podawać. Jeśli granity staną się solidne, posiekać na kawałki i puree, aż puszyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn