Melasa Z Granatów

Melasa Z Granatów
Melasa z granatów wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Na 1,91 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soku z cytryny, sok z granatu, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Melasa Z Granatów, Granat Melasa Mostek, oraz Granat Melasa Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś sok z granatów, cukier i sok z cytryny na wolnym ogniu w rondlu na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu cukru, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż sok zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 1 godzinę. Często mieszaj melasę, ponieważ zgęstnieje, aby nie poparzyć. Po zakończeniu melasy pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie wlać do szklanego pojemnika i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MelasaMelasa
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn