Melasa-kotlety grillowane z sosem chrzanowym
Melasa-kotlety grillowane z sosem chrzanowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Mieszanka sosu sojowego, czosnek w proszku, beztłuszczowy majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ww Melasa Kotlety Grillowane Z Sosem Chrzanowym, Marynata melasowa do grillowanych kotletów wieprzowych, oraz Kotlety schabowe zapiekane w sosie Melasowo-śliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kotlety schabowe w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połączyć sos sojowy, melasa, i czosnek w proszku; dobrze wymieszać, i wlać na kotlety wieprzowe. Worek uszczelniający; torba Obróć, aby pokryć kotlety. Marynować w lodówce 4 do 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Usuń kotlety wieprzowe z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść kotlety wieprzowe na stojaku; grill, pod przykryciem, 5 minut z każdej strony lub do czasu, aż mięso zostanie zrobione.
Połączyć majonez i pozostałe 4 składniki w małym rondlu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Łyżka sosu chrzanowego równomiernie na kotletach wieprzowych.