Melasa-kotlety grillowane z sosem chrzanowym

Melasa-kotlety grillowane z sosem chrzanowym
Melasa-kotlety grillowane z sosem chrzanowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Mieszanka sosu sojowego, czosnek w proszku, beztłuszczowy majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ww Melasa Kotlety Grillowane Z Sosem Chrzanowym, Marynata melasowa do grillowanych kotletów wieprzowych, oraz Kotlety schabowe zapiekane w sosie Melasowo-śliwkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kotlety schabowe w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Połączyć sos sojowy, melasa, i czosnek w proszku; dobrze wymieszać, i wlać na kotlety wieprzowe. Worek uszczelniający; torba Obróć, aby pokryć kotlety. Marynować w lodówce 4 do 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
3
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Usuń kotlety wieprzowe z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Umieść kotlety wieprzowe na stojaku; grill, pod przykryciem, 5 minut z każdej strony lub do czasu, aż mięso zostanie zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Zdjąć z grilla i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Połączyć majonez i pozostałe 4 składniki w małym rondlu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Łyżka sosu chrzanowego równomiernie na kotletach wieprzowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn